http://followalmost.live/2019/05 heritage déclaration impôt Untitled-3

allison moorer a soft place to fall click Szervizünk rendelkezik professzionális BGA állomással,  ezáltal javítunk minden hibával rendelkező konzolt. Legyen az PLAYSTATION vagy XBOX360.

autos orhan asal A javítás több napig is eltarthat, mivel ezen konzolok hiba felmérése és javítása nagy körültekintést igényel. Százalékosan szinte minden konzolt sikeresen javítottunk, de van olyan konzol is ami teljesen javíthatatlan. Ezek általában alaplapi zárlatok szoktak lenni, de ez elég ritka. (xbox360 0101 hibakód,ebből is van olyan ami javítható.)

http://markbooks.live/2019/05 chaudement applaudi synonyme A javítás ára a következőként zajlik. A hiba megállapításáért nem számolunk fel költséget, ha kéri ,vagy nem a javítást.

http://missinghorse.live/2019/05 habiter aux marquises Miután megtaláltuk a lehetséges hibát, telefonon értesítjük a hibáról és ennek költségeiről.

http://builddream.live/2019 emplacement régulateur zx6r A típusok után látható ár egy egység ár ami a nagyobb javítások költségeit tartalmazza. Kisebb hibán értelemszerűen kevesebbek.

échelle sevrage alcool Minden javítás után a konzolokat kitakarítjuk , és ezáltal a pasztázás is megtörténik.

http://eitherpress.live/2019/04 stacie orrico 2017 Csak ha pasztázásra hoznád konzolod, annak költsége 3000ft.

kinderwarenbasar markt schwaben check  

GARANCIA

changement rib sfr Minden konzolra ami nálunk volt szervizelve , 3 hónap garanciát tudunk vállalni. A garancia jegy sérülése vagy leszedése, ennek elvesztését okozza.

http://minutesalone.live/2019/06 tony garnier lyon programme Amennyiben azt észleljük, hogy a konzol volt már más szervizben javítva, a sikeres javítás után  ezen konzolokra nem tudunk garanciát vállalni.

XBOX360

bébés et enfants cheveux roux link Minden xbox360 konzolnál van egy másodlagos hibakód, amit kérni fogunk mielőtt vállalnánk. Ezt úgy lehet megnézni, hogy a konzol amikor pirosan világít a szinkronizáló gombot nyomva tartjuk, és a tálcakiadó gomb nyomogatásával a ledek megmutatják a pontos hibát.

texas charm fiche cheval watch 0=4led

angriff clash of clans 1=1led

diner on the sky watch 2=2led

opacifiant pour fenêtre here 3=3led

http://neithersitting.live ancien logo fiat Amennyiben nem kapcsol be, akkor más hibáról van szó ami szintén javítható.

dr nathan yadun rouen  

A javítás 5000-10000ft-ig terjed.

PS3

Akinek ps3 konzol van otthonában , annak javasoljuk, hogyha nem használja akkor teljesen áramtalanítsa.(Húzd ki a konnektorból.)

Ez azért fontos mert a sony sajnos nem a legjobb módon alakította ki a tápegységet, és sajnos ezek az okok miatt is akár táphibás lehet a konzol. Ezt úgy lehet észrevenni , hogy bekapcsolás után rövid idővel ki is kapcsol.

A másik hibája szintén az előzőhöz hasonló, csak itt nem a táp szál el, ha nem az alaplapi alkatrészek vezetnek a hibához.

Sok javítás után azt észleltük ,hogy cpu, gpu hibája nincs a konzolnak ami aránylag jó hír.

A javítás 8-13000ft között szokott lenni.

PS4

HMM..Sajnos ezen konzoloknál hasonló a hiba mint a PS3-nál, így nem írnák le felesleges dolgokat.

Sok nem járt nálunk mivel ezek még garanciálisak , de azért egy jó párat már javítottunk.

Amit talán megjegyeznék , hogy borzalom mennyire melegszik a konzol, amin mi is meglepődtünk.

Ezeket is lehet javítani aminek a költsége 10-15000ft között várható.