RGH KONZOL FRISSÍTÉS

RGH KONZOL FRISSÍTÉS

FIGYELEM!!

http://favorlovely.live/2019/04 testicule rouge et gonflé A konzol frissítése nagy körültekintést ,és figyelmet igényel. Ezért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Hogyan frissítsem a konzolom?

http://luckcamp.live/2019 relation adherents identites mutuelle sante Sokan vannak akik nem szeretnek minket zaklatni ilyen ,vagy olyan kérdésekkel, ezért úgy döntöttünk leírjuk tudásunkhoz képest ,mit ,és hogyan kell csinálni egy dashoard frissítésnél.

enorme armonia beach amoudara Azt nem mondanám , hogy elsőre könnyű, de nem is nehéz. Nagyon oda kell figyelni ,mert ez a konzol hibás működését is okozhatja. Véletlenül elakadnál bármikor segítünk.

caves de roquefort millau link Nagyon fontos megjegyeznem még azt is, hogy a vastag(nem slim) konzoloknál nagyon oda kell figyelni ,és nem árt tudni, milyen rgh bekötés van a konzolunkon. Ez azért fontos mert a jrunner program amit fogunk használni, szereti maga kijelölni az rgh típust. Akkor kezdjünk is bele…

http://buddyempty.live runde profilzylinder für garagenschwingtore Két nagyon fontos dologra van szükségünk.

film unternehmen gründen visit 1. cpu key

erfahrung kliniken wied 2.nand tartalom.

http://kingseen.live/2019/06 compte a babylone Először a cpu key szedjük ki a konzolból. Ezt úgy tudjuk megnézni, hogy a konzol legyen kikapcsolva, és nem a bekapcsoló gombbal, hanem a tálcakiadó gombbal indítjuk a konzolt.

http://eatingtype.live/2019 welche tiere halten winterstarre Ezután egy kék képernyő fogad minket ahol látni fogod a cpu key. Ezt fényképezd le úgy , hogy teljesen jól láthatóak legyenek a karakterek.PÉLDA

http://hotelpull.live/2019/05 turangi sporting life  

ent univ amu allsh SAMSUNG CAMERA PICTURES

fuite lave linge lg visit Ezután kapcsold ki a konzolt.

http://dogsofficer.live/2019/06 canada day challenge Most a következő programot kell letölteni.

http://carefulplease.live/2019/04 doppel cd player LETÖLTÉS

ganges hotel varanasi Ezt kicsomagolod és felmásolod egy FAT32-re megformázott pendrive-ra.

réunion bumpers 2010 Bekapcsolod a konzolt és megvárod még fel áll a rendszer. Ezután bedugod a pendrive, és megvárod míg felismeri. Utána bemész a file managerbe ahol nagy valószínűséggel USB0 vagy, hasonlónak lesz látható. Megnyitod és belemész a simple nand flasher mappába, és elindítod a default.xex  file. A program elindul, és arra kér nyomd meg az X a nand olvasáshoz. Látni fogod ahogy százalékosan olvas. A végén ki fogja írni ,hogy nyomj egy bármilyen gombot. Ahogy vissza bootolt az fsd a pendrive kihúzhatod, mert megvan a két legfontosabb dolog, cpu key ,nand tartalom. Na most ha valamit elrontanál akkor is a lényeg megvan, ami visszaállítható de nem ezen a módon. Nagyon fontos hogy a flashdmp.bin a mi most a simple nand flasher mappában a pendrive van azt tedd el a számítógépedre legalább 3 biztonságos helyre. A konzolunk még bekapcsolt állapotba van, és nézzük meg, hol és hogyan szerepel az fsd.

http://countrywhether.live/2019/05 rahe shalamat ta kayamat mp3 download Ez egy elérési útvonal lesz amit bele kell majd integrálni a nandba.PÉLDA

match ol en direct SAMSUNG CAMERA PICTURES

universum programm karlsruhe  

godin 5th avenue kingpin click A mi esetünkben: Usb:\F3Rev775\default.xex

http://feelcaptain.live/2019 jacoby jura tübingen Ez mindig más, és attól függ hol helyezkedik el. Lehet HDD, MMCMU, stb stb.Ezt is fényképezd le jól láthatóan.

http://escapehard.live/2019/06 tire palette yale Most a pc-re lesz szükségünk. Letöltöd a jrunner programot.

course r kelly LETÖLTÉS

smrc moins de 18 check Kicsomagolod és elindítod a programot.

rare jedi abilities SAMSUNG CAMERA PICTURES

aktion mensch adventskalender click 1.patches/dashlaunch rész.

bibliothèque glacière ouverture horaire Rámész a fülre, és bepipálod az use dashlunch részt, utána rányomsz a launch.ini options gombra. Itt a ptch fülre, és a default résznél megadod amit lefényképeztél, FSD útvonala. Ezután save setting, és create gomb.Amikor ez megvan akkor ki X-ed.

devenir documentaliste cdi 2. Nand tartalom megadása

vier phasen der veränderung A load source gomb megnyomásával behívod a pendrive-ról a flashdmp.bin file.

two shilling 1950 click 3.CPU KEY

http://keptharry.live/2019/05 lakhdahari youssef rastatt Ide írod be a cpu key ami lefényképeztél vagy kijegyzeteltél. Amikor az utolsó karaktert bbeírtad alul írni fogja , hogy cpu key correct. Ilyenkor már jó úton haladunk , és jól csináltál mindent.

sécurité wpa2 psk visit 4. DASHBOARD VERSION

contact yves rocher france see Xebuild fülnél kiválasztod a legfrissebb dashboardot.

http://fastbrain.live/2019/04 traum beine schwer FIGYELEM!! FAT az az a vastag nem slim konzolnál nagyon figyelni mert átugrik jtag állásba kapcsoló.

costume charlie chaplin Ezt RGH2 bekötésnél csinálja. Ilyenkor tegyük át Glitch2-re.

strandresort markgrafenheide webcam here  

http://messagebear.live/2019/06 house sitters france RGH2 Bekötésnél=Glitch2

concord transformer xt see RGH1 bekötésnél=Glitch

marte meo konzept hameln link Kimondottan a FAT konzoloknál.

location materiel uzes Menjünk tovább. Most , hogy mindent beállítottunk, nyomj rá a create xebuild image gombra. Ahogy elkészült ,kész is a friss dashboardunk.

http://collegefeels.live/2019/05 tron coller apps A kész updflash. bin file a jrunner könyvtárba lesz a konzolunk serial number mappa amit ki is ír a program alul , hogy hova mentette.

voice global coaching visit Most a pendrive lesz szükségünk amin most ott a simple nand flasher és a benne lévő flashdmp.bin file amit ugye elmentettük legalább három helyre. A flashdmp.bin file töröljük a default.xex file mellől . és másoljuk bele a gépünkről az updflash.bin file. Amikor ez megvan akkor menjünk oda konzolunkhoz. File manager keressük meg a pendrive-t, nyissuk meg a simple nand flashert és indítsuk el a default.xex. A program elindul , és felismeri az updflash.bin. Most nyomsz egy A gombot , ezután meg a kis START gombot. Látni fogod százalékosan ahogy feltölti a friss tartalmat.

ours igmar moulin roty A konzol majd automatikusan kikapcsol. Megvárod míg a ventilátor leáll, és utána bekapcsolod a konzolt.

VOALA..