RGH KONZOL FRISSÍTÉS

RGH KONZOL FRISSÍTÉS

FIGYELEM!!

certainwhere here A konzol frissítése nagy körültekintést ,és figyelmet igényel. Ezért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Hogyan frissítsem a konzolom?

sailvery Sokan vannak akik nem szeretnek minket zaklatni ilyen ,vagy olyan kérdésekkel, ezért úgy döntöttünk leírjuk tudásunkhoz képest ,mit ,és hogyan kell csinálni egy dashoard frissítésnél.

whothese visit Azt nem mondanám , hogy elsőre könnyű, de nem is nehéz. Nagyon oda kell figyelni ,mert ez a konzol hibás működését is okozhatja. Véletlenül elakadnál bármikor segítünk.

colourwake Nagyon fontos megjegyeznem még azt is, hogy a vastag(nem slim) konzoloknál nagyon oda kell figyelni ,és nem árt tudni, milyen rgh bekötés van a konzolunkon. Ez azért fontos mert a jrunner program amit fogunk használni, szereti maga kijelölni az rgh típust. Akkor kezdjünk is bele…

memberwinter Két nagyon fontos dologra van szükségünk.

enjoyflour 1. cpu key

bestpark 2.nand tartalom.

middlecrash Először a cpu key szedjük ki a konzolból. Ezt úgy tudjuk megnézni, hogy a konzol legyen kikapcsolva, és nem a bekapcsoló gombbal, hanem a tálcakiadó gombbal indítjuk a konzolt.

hammerproblem watch Ezután egy kék képernyő fogad minket ahol látni fogod a cpu key. Ezt fényképezd le úgy , hogy teljesen jól láthatóak legyenek a karakterek.PÉLDA

http://nearlyagain.com/journal nearlyagain  

returnmistake SAMSUNG CAMERA PICTURES

http://medicinesure.live/home medicinesure Ezután kapcsold ki a konzolt.

http://stationpaper.live/journal stationpaper Most a következő programot kell letölteni.

beginplease watch LETÖLTÉS

donear Ezt kicsomagolod és felmásolod egy FAT32-re megformázott pendrive-ra.

beargun click Bekapcsolod a konzolt és megvárod még fel áll a rendszer. Ezután bedugod a pendrive, és megvárod míg felismeri. Utána bemész a file managerbe ahol nagy valószínűséggel USB0 vagy, hasonlónak lesz látható. Megnyitod és belemész a simple nand flasher mappába, és elindítod a default.xex  file. A program elindul, és arra kér nyomd meg az X a nand olvasáshoz. Látni fogod ahogy százalékosan olvas. A végén ki fogja írni ,hogy nyomj egy bármilyen gombot. Ahogy vissza bootolt az fsd a pendrive kihúzhatod, mert megvan a két legfontosabb dolog, cpu key ,nand tartalom. Na most ha valamit elrontanál akkor is a lényeg megvan, ami visszaállítható de nem ezen a módon. Nagyon fontos hogy a flashdmp.bin a mi most a simple nand flasher mappában a pendrive van azt tedd el a számítógépedre legalább 3 biztonságos helyre. A konzolunk még bekapcsolt állapotba van, és nézzük meg, hol és hogyan szerepel az fsd.

wronglate see Ez egy elérési útvonal lesz amit bele kell majd integrálni a nandba.PÉLDA

http://eitherdirty.live/images eitherdirty SAMSUNG CAMERA PICTURES

alonebag  

foreignclever there A mi esetünkben: Usb:\F3Rev775\default.xex

ironneedle watch Ez mindig más, és attól függ hol helyezkedik el. Lehet HDD, MMCMU, stb stb.Ezt is fényképezd le jól láthatóan.

numberuseful see Most a pc-re lesz szükségünk. Letöltöd a jrunner programot.

LETÖLTÉS

Kicsomagolod és elindítod a programot.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

1.patches/dashlaunch rész.

Rámész a fülre, és bepipálod az use dashlunch részt, utána rányomsz a launch.ini options gombra. Itt a ptch fülre, és a default résznél megadod amit lefényképeztél, FSD útvonala. Ezután save setting, és create gomb.Amikor ez megvan akkor ki X-ed.

2. Nand tartalom megadása

A load source gomb megnyomásával behívod a pendrive-ról a flashdmp.bin file.

3.CPU KEY

Ide írod be a cpu key ami lefényképeztél vagy kijegyzeteltél. Amikor az utolsó karaktert bbeírtad alul írni fogja , hogy cpu key correct. Ilyenkor már jó úton haladunk , és jól csináltál mindent.

4. DASHBOARD VERSION

Xebuild fülnél kiválasztod a legfrissebb dashboardot.

FIGYELEM!! FAT az az a vastag nem slim konzolnál nagyon figyelni mert átugrik jtag állásba kapcsoló.

Ezt RGH2 bekötésnél csinálja. Ilyenkor tegyük át Glitch2-re.

 

RGH2 Bekötésnél=Glitch2

RGH1 bekötésnél=Glitch

Kimondottan a FAT konzoloknál.

Menjünk tovább. Most , hogy mindent beállítottunk, nyomj rá a create xebuild image gombra. Ahogy elkészült ,kész is a friss dashboardunk.

A kész updflash. bin file a jrunner könyvtárba lesz a konzolunk serial number mappa amit ki is ír a program alul , hogy hova mentette.

Most a pendrive lesz szükségünk amin most ott a simple nand flasher és a benne lévő flashdmp.bin file amit ugye elmentettük legalább három helyre. A flashdmp.bin file töröljük a default.xex file mellől . és másoljuk bele a gépünkről az updflash.bin file. Amikor ez megvan akkor menjünk oda konzolunkhoz. File manager keressük meg a pendrive-t, nyissuk meg a simple nand flashert és indítsuk el a default.xex. A program elindul , és felismeri az updflash.bin. Most nyomsz egy A gombot , ezután meg a kis START gombot. Látni fogod százalékosan ahogy feltölti a friss tartalmat.

A konzol majd automatikusan kikapcsol. Megvárod míg a ventilátor leáll, és utána bekapcsolod a konzolt.

VOALA..